Når du vil returnere et produkt

Fortrydelse i 365 dage! 

Hos LoveLIi tilbyder vi at returnere dine uåbnede pakker samt enkelte øvrige dele, der er ubrugte. Såfremt et produkt har en hygiejneforsegling, må denne under ingen omstændigheder brydes. Brydes denne, mister du din returneringsret. Dette er grundet de sundheds- og hygiejnemæssige høje standarder, vi går højt op i at overholde. De produkter, der ikke er til intimbrug (fx beklædningsgenstande), må gerne pakkes ud, såfremt de returneres i samme stand og med samme emballage som ved modtagelsen. Bemærk venligst at fortrydelsesretten bortfalder, hvis produktets salgsværdi er væsentligt formindsket efter du har åbnet pakken.

Hvordan gør jeg helt konkret? Hos os kan du både returnere hele din ordre eller blot enkelte dele af den. Fremgangsmåder er som følger:

  • Såfremt pakken sendes til en privatadresse, kan du nægte at modtage pakken.
  • Du kan sende det ubrugte produkt eller dele af ordren retur til os inden 365 dage fra den dato, du afgav din ordre. Naturligvis er der altid 14 dages fortrydelsesret (standardpraksis). Vi har blot valgt at forlænge denne service op mod et år. Bemærk at du selv hæfter for omkostningerne ved at sende varer retur. 

Har du nogle spørgsmål knyttet til dit køb og dennes returret, er du mere end velkommen til at kontakte os her.

Når du skal sende en vare retur

Udfyld retursedlen og send den med pakken. Varen sendes til:

LoveLii

Sleipnersvej 31

4100 Ringsted

Du kan også printe retursedlen eller lave en håndskrevet version og vedlægge den i returpakken. Bemærk at du som køber bærer ansvaret for varens stand, indtil vi har modtaget den på vores adresse. Pak derfor varen forsvarligt.

Som nævnt i handelsbetingelser, hæfter du selv for omkostningerne forbundet med returforsendelsen.

Bemærk yderligere at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Vi modtager udelukkende pakker sendt med omdeling til vores lager adresse.

Tilbagebetaling

Vi bestræber os på at en hurtig og en ukompliceret tilbagebetaling. Benytter du din 14 dages fortrydelsesret, sker tilbagebetalingen senest 14 dage efter, at vi har modtaget meddelelsen om, at du har fortrudt købet. Anvender du din fortrydelsesret på 365 dage, sker tilbagebetalingen, når vi har modtaget varen samt har kontrolleret, at den lever op til de ovenstående betingelser for returvarer. Har du nogle spørgsmål knyttet til tilbagebetaling, er du mere end velkommen til at kontakte os

Reklamationsfrist

Ja, det er sandt. Du er sikret en 2 års reklamationsret jf. handel med sælgere i EU. Det betyder, at du inden for 2 år efter at du har modtaget produktet, skal reklamere over eventuelle fejl og mangler. Dog skal du inden for 2 måneder efter at du har opdaget fejlen/ manglen have oplyst os om, at du ønsker at reklamere over produktet. I tilfælde af eventuelle uoverensstemmelser, følger vi Forbrugerstyrelsens afgøelse.

Når du ønsker at reklamere over dit køb

For at gøre brug af reklamationsretten, skal du blot rette henvendelse til hej@lovelii.dk. Herefter informerer vi dig om den videre proces.

Ja, det er sandt: Hos LoveLIi får du 365 begrænset fortrydelsesret 

Ud over de 14 dages obligatoriske fortrydelsesret, får du hos LoveLii 356 dages begrænset returret. Det betyder, at du har mulighed for at returnere dit køb i op til 365 dage. Bemærk imidlertid at der er tale om en begrænset returret, hvilket betyder, at du kan returnere en uåbnet pakke samt at produktet skal være i samme stand, mængde og kvalitet, som det var, da du modtog det.  Derudover skal varen og emballagen returneres i samme stand, som da du modtog den. Endvidere skal originalemballagen medsendes i ubeskadiget tilstand.

Såfremt et produkt har en hygiejneforsegling, må denne under ingen omstændigheder brydes. Brydes denne, mister du din returneringsret. Dette er grundet de sundheds- og hygiejnemæssige høje standarder, vi går højt op i at overholde. De produkter, der ikke er til intimbrug (fx beklædningsgenstande), må gerne pakkes ud, såfremt de returneres i samme stand og med samme emballage som ved modtagelsen. Bemærk venligst at returretten bortfalder, hvis produktets salgsværdi er væsentligt formindsket efter du har åbnet pakken. Læs mere i vores handelsbetingelser.

Produktets stand ved retursending

Varen skal være uåbnet og ubrugt, når vi modtager det. Naturligvis har du mulighed for at prøve fx lingeri for at se om størrelsen passer. Vi ser dog gerne at du bruger eget undertøj inde under dit nye køb. Produktet sendes retur i samme stand samt i samme emballage, som ved modtagelsen.

Tilbagebetaling ved 14 dages fortrydelsesret

Såfremt du ønsker at benytte din fortrydelsesret på 14 dage skal du gøre ét af følgende:

  • Såfremt pakken sendes til en privatadresse, kan du nægte at modtage pakken.
  • Du kan sende det ubrugte produktet eller dele af produktet retur til os inden 365 dage fra den dato, du afgav din ordre. Naturligvis er der altid 14 dages fortrydelsesret (standardpraksis). Vi har blot valgt at forlænge denne service op mod et år. Bemærk at du selv hæfter for omkostningerne ved at sende varer retur. 

Du får din tilbagebetaling hurtigst muligt og senest 14 dage efter, at vi har modtaget din meddelelse om, at du har fortrudt købet.

Tilbagebetaling ved 365 dages begrænset fortrydelse

Anvender du din fortrydelsesret på 365 dage, sker tilbagebetalingen, når vi har modtaget varen samt har kontrolleret, at den lever op til de ovenstående betingelser for returvarer.

Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os.