Passion Astrida Bodystocking Sort

399,00 kr.

Smuk og elegant bodystocking fra Passion med grønne og sorte blonder. Perfekt til den modige kvinde, der gerne vil vise sin smukke krop frem!

✔️ Hurtig levering
✔️ Fragt fra 29,-
✔️ Gratis fragt over 499,-

Passion Astrida Bodystocking Sort: En imponerende bodystocking 

Står du og mangler den helt rigtige bodystocking, der fremhæver din krop på en uimodståelig måde? Så har vi lige sagen til dig. Denne sensuelle og yndige bodystocking fra Passion har smukke detaljer og spændende udskæringer, der gør den til en fryd for øjet.

Astrida er det perfekte valg til den modige kvinde, der gerne vil vise sig frem på en kæk måde. Foran har body’en en lækker bøjlebh, som giver ekstra støtte til dine attributter. Endnu bedre er dog det fine blondemønster, som både sidder over og under bh’en. Blonderne kombinerer farverne grøn og sort, som gør, at bodystockingen får et helt igennem unikt og frækt udtryk.

Du kan bruge denne bodystocking til fræk forførelse i soveværelset, eller du kan kombinere den sammen med dit yndlingstøj, således du får det frækkeste og flotteste festoutfit. Du vælger helt selv, hvor og hvornår du vil have Astrida på, men én ting er helt sikkert: du kommer til at se helt igennem fantastisk ud iført denne fine sag.

Hvis du vil køre den frække stil helt ud, så anbefaler vi, at du kombinerer denne bodystocking med nogle selvsiddende strømper. Vi har et bredt udvalg af flotte strømper, som du er mere end velkommen til at udforske her på vores hjemmeside.

Fantastiske Fordele: 

  • Yndigt og sensuelt design.
  • Fremhæver din kvindelige figur.
  • Flot blondemotiv i grøn og sort.
  • Justerbare stropper.
  • Bøjlebh – for ekstra støtte.
  • Skønne materialer: (60% polyuretan, 40% polyester).

Størrelsesguide

S / M L / XL XXL / XXXL
Højde 158-164 164-170 170-172
Buste A-C B-D C-E
Talje 60-72 72-84 84-96
Hofte 88-100 100-112 112-124

vaskemærke