Passion Bella Kjole Hvid

129,00 kr.

Sensuel, tætsiddende og hvid kjole fra det lækre lingerimærke, Passion. Du bliver en fryd for øjet, når du bærer denne vidunderlige kjole.

Størrelse: Onesize

På lager

✔️ Hurtig levering
✔️ Fragt fra 29,-
✔️ Gratis fragt over 499,-

Sensuel og figur-flatterende kjole til hende! 

Hvis du leder efter en kjole, der fremhæver dine kvindelige former, så skal du ikke lede ret længe. Bella er en superfin og sexet kjole fra Passion, som formår at sætte dine kurver i fokus. Kjolen sidder stramt og har flotte detaljer i siden, der gør det svært at holde øjnene væk fra dig.

Bella er en sensuel kjole, der formår at skrue op for erotikken. Du kan være helt sikker på, at din partner bliver ellevild, når han ser dig komme gående i denne frække sag, og det bliver kun et spørgsmål om tid, før I to ender i soveværelset.

Du kan naturligvis også bære denne kjole i byen, hvis du gerne vil være festens midtpunkt. Du kommer i den grad til at knuse mange hjerter den aften, du vælger at tage Bella på.

Vi anbefaler, at du kombinerer denne kjole med nogle strømpebukser – eventuelt nogle bundløs strømpebukser, så der er nemmere adgang til al det frække. Din partner skal ikke bøvle med irriterende tøjstykker, men blot nyde dig og den stemning, der er mellem jer. Lyder det ikke vidunderligt?

Bemærk, at denne kjole kun kommer i en One Size.

Fantastiske Fordele: 

  • Fremhæver din kvindelige figur.
  • Indbydende og sexede snøringer i siden.
  • Perfekt til fræk forførelse i soveværelset.
  • Ideel til dig, der gerne vil imponere folk i byen.
  • Allergivenlig.
  • Skønne materialer: (92% polyamid, 8% elastan).