Bestil nu og vi sender i dag ★

Passion Fabiana Hofteholder Sæt Rød

269,00 kr.

Sensuelt og feminint hofteholdersæt til hende til en passioneret aften! Er du klar til at se fantastisk ud?

✔️ Hurtig levering
✔️ Fragt fra 29,-
✔️ Gratis fragt over 499,-

Sættet til en passioneret aften – Passion Fabiana Hofteholder Sæt Rød

Fabiana hofteholdersæt fra Obsessive er perfekt til dig, der gerne vil have en passioneret aften med din udkårne. Du kommer til at se så godt ud, når du først har taget dette pikante lingerisæt på.

Sættet indeholder 3 dele: en hofteholder, bh og g-streng, som sammen udgør frækt lingeri til varme stunder. I en skøn kombination af blonder og gennemsigtigt materiale er du garanteret et spændende look, som får din partner til at hungre efter mere.

Bh’en har skønne blondedetaljer og så er den gennemsigtig, hvilket betyder, at din partner næsten har frit udsyn til dine bryster. Både bh’en og hofteholderen er dekoreret med fine sløjfer, som pryder sættet og gør det mere feminint. Derudover har begge dele også flæser, der gør sættet mere let og elegant at se på. Den matchende g-streng med blonder gør også, at sættet aldrig bliver trivielt, og at du altid kommer til at se brandhamrende godt ud.

Du kan naturligvis også bruge sættets bh og g-streng til hverdags- og/eller festbrug. Du bestemmer helt selv hvor og hvornår, du vil se fabelagtig ud under dit tøj. På den måde kan du også få mere glæde ud af dit lingeri.

For virkelig at sætte prikken over i’et, anbefaler vi, at du kombinerer sættet med nogle strømper til hofteholder. Vi har et bredt udvalg af sexede strømper, som du er mere end velkommen til at udforske her på vores hjemmeside.

Fantastiske Fordele: 

  • Sensuelt og feminint design.
  • Smukke flænser på både over- og underdel.
  • Dekoreret med to fine sløjfer på både over- og underdel.
  • Perfekt til fræk forførelse i soveværelset!
  • Kan bruges til hverdags- og festbrug.
  • Inkluderer hofteholder, bh og g-streng.
  • Skønt og lækkert materiale: (75% polyester, 15% polyamid, 10% elastan).

Størrelsesguide

S / M L / XL XXL / XXXL
Højde 158-164 164-170 170-172
Buste A-C B-D C-E
Talje 60-72 72-84 84-96
Hofte 88-100 100-112 112-124