Passion Femmina Hofteholder Sæt Rød og Sort

359,00 kr.

Superfrækt hofteholdersæt til hende fra Passion. Du kan være helt sikker på, din partner kommer til at elske at se dig stå iført Femmina.

✔️ Hurtig levering
✔️ Fragt fra 29,-
✔️ Gratis fragt over 499,-

Passion Femmina Hofteholder Sæt Rød og Sort: Superfrækt hofteholdersæt til hende! 

Med Femmina hofteholdersæt fra Passion får du tre skønne dele, der får dig til at se fuldstændig fantastisk ud! Du kan være helt sikker på, at din partner bliver ellevild, når han først ser dig stå iført dette supersexede hofteholdersæt.

Sættet inkluderer 3 dele: en hofteholder, bh og g-streng, der hver især har skønne detaljer. Sættet kommer også i en knaldrød og forførende farve, der gør det svært for din partner at modstå dig. Du vil bemærke, at der på både over- og underdelen er justerbare stropper, så du kan tilpasse den efter dine mål. Det betyder, at du får den bedste pasform, så du kan være komfortabel.

Derudover har bh’en en åben skål, der har et pirrende og lokkende look. Henover brystet er der en sød blonde i sort, som matcher de blonder, der også er på hofteholderen. Udover blonderne har hofteholderen også en skøn snøredetalje, som ser superfrækt ud!

For et fuldendt look anbefaler vi, at du kombinerer dette sætte med sæt med nogle strømper til hofteholder. Vi har et bredt udvalg af smukke strømper, som du er mere end velkommen til at udforske her på vores hjemmeside.

Fantastiske Fordele: 

  • Sexet og forførende design.
  • Inviterer til fræk leg i soveværelset!
  • Knaldrød og forførende farve.
  • Pivfrække detaljer.
  • Skønne blondedetaljer.
  • Inkluderer hofteholder, bh og g-streng.
  • Lækkert materiale: (75% polyeaster, 15% polyamid, 10% elastan).

Størrelsesguide

S / M L / XL XXL / XXXL
Højde 158-164 164-170 170-172
Buste A-C B-D C-E
Talje 60-72 72-84 84-96
Hofte 88-100 100-112 112-124

vaskemærke