Passion Floris Bodystocking Sort

429,00 kr.

Elegant og fin bodystocking fra det lækre lingerimærke, Passion. Perfekt til hverdags- og/eller festbrug eller når du skal forføre din partner i soveværelset!

✔️ Hurtig levering
✔️ Fragt fra 29,-
✔️ Gratis fragt over 499,-

Passion Floris Bodystocking Sort: Den flotteste bodystocking til hende! 

Med Floris fra Passion er du garanteret en superfin og unik bodystocking, der får dig til at se fuldstændig fantastisk ud. I en skøn kombination af flotte farver formår denne body at få dig til at se superelegant ud samtidig med at være pivhamrende fræk! Fremstillet i delikat mikrofiber er du sikret en behagelig bodystocking, som du har lyst til at have på igen og igen.

Denne bodystocking har skønne og grønne detaljer foran i sit blondemønster, og så har den en fin, grøn sløjfe, der sidder mellem brysterne, som giver denne body et feminint og elegant udseende. Bagpå ser du også et fint blondemotiv, der gør den spændende at se på – både foran og bagpå.

Floris Bodystocking har en bøjlebh, som er med til at give din barm et løftet look, og på maven bliver det matte materialer brudt af en transparent udskæring, som både virker superflatterende, men også slankende!

Brug denne bodystocking til intime stunder i soveværelset, eller til hverdags- og/eller festbrug. Vi kan godt garantere, at du får masser af beundrende blikke, når du bærer denne fine sag! Hvis du bruger denne body til fræk forførelse, anbefaler vi, at du kombinerer den med en selvsiddende strømpe for et mere fuldendt look. Vi har masser af spændende muligheder her på hjemmesiden, som du er mere end velkommen til at udforske.

Fantastiske Fordele: 

  • Flatterende og elegant bodystocking.
  • Fremstillet i mikrofiber – for en behagelg følelse.
  • Justerbare stropper.
  • Bøjlebh – for et løftet look.
  • Lækkert materiale: (85% polyester, 10% elastan, 5% polyamid).

Størrelsesguide

S / M L / XL XXL / XXXL
Højde 158-164 164-170 170-172
Buste A-C B-D C-E
Talje 60-72 72-84 84-96
Hofte 88-100 100-112 112-124

vaskemærke