Bestil nu og vi sender i dag ★

Passion Gisele BH-Sæt Blå og Sort

439,00 kr.

Sensuelt og forførende BH-sæt til hende i en skøn kombination af blå, hvide og sorte farver. Er du klar til hed aften med din partner?

✔️ Hurtig levering
✔️ Fragt fra 29,-
✔️ Gratis fragt over 499,-

Sensuelt BH-sæt til hende!

Med Gisele får du et sensuelt og unikt BH-sæt lavet af delikat mikrofiber og elegante blonder. Du har aldrig set bedre ud i blå, end når du står i dette forførende BH-sæt af Passion. Du kan godt glæde dig til at se din partners reaktion – han bliver ellevild!

Med dette sæt får du 2 fantastiske dele; en bh og trusse. Både over- og underdel er prydret med blå blonder og hvide detaljer. Derudover er der et mat, sort stof, der sammen med det blå og hvide giver et behageligt og sensuelt udseende, som får dig til at se fuldstændig uimodståelig ud!

Dette sæt er perfekt at bruge til intime stunder i soveværelset. Vi anbefaler, at du kombinerer dette sæt med nogle strømper til hofteholder, så du virkelig sætter prikken over i’et. Du kan naturligvis også tage strømpebåndsspænderne af og bruge det til hverdags- og/eller festbrug. Uanset hvad du vælger, eller hvornår du bærer det, er vi sikre på, du kommer til at se forrygende ud!

Fantastiske Fordele: 

  • Elegante blonder med skønne detaljer.
  • Skøn kombination af blå, hvid og sort.
  • Justerbare stropper på både over- og underdel.
  • Aftagelige strømpebåndsspænder.
  • Bøjlekopper – for et løftet look.
  • Behageligt og lækkert materiale: (85% polyester, 10% elastan, 5% polyamid).

Størrelsesguide

S / M L / XL XXL / XXXL
Højde 158-164 164-170 170-172
Buste A-C B-D C-E
Talje 60-72 72-84 84-96
Hofte 88-100 100-112 112-124

vaskemærke