Passion Laika Catsuit Bundløs Sort

129,00 kr.

Frækt og sensuelt catsuit til hende med afslørende og feminine detaljer. Du går aldrig galt i byen med skønt lingeri fra det fantastiske lingerimærke, Passion.

Størrelse: Onesize

Ikke på lager

✔️ Hurtig levering
✔️ Fragt fra 29,-
✔️ Gratis fragt over 499,-

Frækt catsuit til hende 

Laika er et sensuelt og lækkert catsuit til den forførende kvinde, der ikke er bange for at vise sin smukke krop frem. Suitet smyger sig smukt om din krop og fremhæver alle dine vidunderlige kurver på en sexet og erotisk måde. Du kan være helt sikker på, at du kommer til at se fantastisk ud i Laika.

Du får her et supersexet og sort catsuit, der har spændende mønster ved både over- og underdelen. Mønster fremhæver din femininitet og har en fræk “hofteholder”-effekt, der gør suitet unikt. Du kan være helt sikker på, at din partner kommer til at elske at se dig stå iført Laika catsuit.

Dette catsuit er også helt perfekt til intime stunder i soveværelset. Ikke nok med at suitet er velegnet til erotiske lege grundet dets sexede udseende, så er det også praktisk på grund af den bundløse løsning. Det betyder, at der er nem adgang til dine intime dele for din partner, og at I ikke skal stå og bøvle med irriterende tøjstykker.

Bemærk, at dette catsuit kun kommer i en One Size.

Fantastiske Fordele: 

  • Sensuelt og feminint design.
  • “Hofteholder”-effekt – for et unikt udseende.
  • Sort, diskret farve.
  • Bundløs – for nem adgang til dine intime områder.
  • Allergivenligt.

Størrelsesguide

S / M L / XL XXL / XXXL
Højde 158-164 164-170 170-172
Buste A-C B-D C-E
Talje 60-72 72-84 84-96
Hofte 88-100 100-112 112-124

vaskemærke