Bestil nu og vi sender i dag ★

Passion Lovelia Bodystocking Hvid

359,00 kr.

Superfeminin og flot bodystocking fra Passion, der fremhæver dine smukke kurver. Få masser af opmærksomhed iført Lovelia!

✔️ Hurtig levering
✔️ Fragt fra 29,-
✔️ Gratis fragt over 499,-

Passion Lovelia Bodystocking Hvid: Flatterende bodystocking i hvid! 

Lovelia bodystocking fra Passion er en superfeminin og flot bodystocking i en skøn, hvid farve. Med denne body kan du være helt sikker på, at du kommer til at se henrivende ud. Dens hvide farve får dig til at se uskyldig ud, mens dens skønne udskæringer fremhæver din figur og har en “slankende” effekt. Lovelia sætter altså virkelig fokus på din kvindelighed og fremhæver det bedste ved dig.

Denne bodystocking er perfekt til dig, der gerne vil have lidt opmærksomhed fra din partner. Han kommer til at elske at se dig stå iført denne frække sag, og så er den perfekt til bryllupsnatten. For et mere fuldendt look anbefaler vi, at du kigger på nogle selvsiddende strømper.

Hvis du føler dig modig, kan du også bruge denne flotte bodystocking sammen med din yndlingsnederdel eller buks. Den egner sig perfekt til en god bytur med veninderne, hvor du med garanti vil få masser af beundrende blikke.

Fantastiske Fordele: 

  • “Uskyldigt” og feminint look.
  • Har en “slankende” effekt.
  • Fremhæver din figur.
  • Du får med garanti masser af opmærksomhed fra din partner.
  • Kan bruges til hverdags- og festbrug.
  • Dejligt materiale: (85% polyamid, 10% elastan, 5% polyester).

Størrelsesguide

S / M L / XL XXL / XXXL
Højde 158-164 164-170 170-172
Buste A-C B-D C-E
Talje 60-72 72-84 84-96
Hofte 88-100 100-112 112-124

vaskemærke