Passion Nea Bodystocking Sort

349,00 kr.

Elegant og smuk bodystocking fra det skønne lingerimærke, Passion.

✔️ Hurtig levering
✔️ Fragt fra 29,-
✔️ Gratis fragt over 499,-

Passion Nea Bodystocking Sort: Elegant og feminin bodystocking til hende!

Hvis du leder efter en bodystocking, der både imponerer og forfører, så skal du ikke lede længe. Nea Bodystocking fra Passion er det helt rigtige valg til dig. I en skøn kombination af sorte stoffer og hvide blonder kan du være helt sikker på, at du kommer til at få masser af beundrende blikke i din retning, når du står iført denne smukke body.

Det transparente stof giver et lokkende udseende, og sammen med de skønne, hvide blonder i siden får denne bodystocking et helt unikt og frækt udseende, der får dig til at se fuldstændig uimodståelig ud. Nea er både feminin og superfræk. Lyder det som noget for dig?

Denne bodystocking er perfekt at tage på til intime stunder i soveværelset. De aftagelige strømpebåndsspændere gør nemlig, at den både kan bruges i soveværelset, men også til hverdags- og/eller festbrug.

Hvis du vil bære den til hverdags- og/eller festbrug, så tager du blot de aftagelige strømpebåndsspændere af, og kombinerer bodystockingen med din yndlingsnederdel eller -buks. Uanset hvor eller hvornår du vælger at tage denne skønne bodystocking på, så er vi sikre på, at du kommer til at se pragtfuld ud.

For et fuldent look anbefaler vi, at du kombinerer denne bodystocking med nogle strømper til hofteholdere. Vi har masser af skønne og spændende muligheder her på hjemmesiden, som du er mere end velkommen til at udforske.

Fantastiske Fordele: 

  • Feminint og elegant udseende.
  • Smukke, hvide blonder i siden.
  • Med dyb udskæring foroven – fokus på dine attributter.
  • Spændende ryg med krydsede stropper.
  • Aftagelige og justerbare strømpebåndsspændere.
  • Allergivenligt.
  • Skønne materialer: (85% polyester, 10% elastan, 5% polyamid).

Størrelsesguide

S / M L / XL XXL / XXXL
Højde 158-164 164-170 170-172
Buste A-C B-D C-E
Talje 60-72 72-84 84-96
Hofte 88-100 100-112 112-124

vaskemærke