Kissable Holly Hofteholder Sæt Lavendel

299,00 kr.

Smukt og romantisk sæt i en delikat lavendel blonde fra Kissable. Perfekt til subtil forførelse og så kan det også bruges til hverdag!

✔️ Hurtig levering
✔️ Fragt fra 29,-
✔️ Gratis fragt over 499,-

Kissable Holly Hofteholder Sæt Lavendel – Henrivende Holly

Med dette hofteholdersæt fra Kissable skal du nok komme i godt humør. Sættet er lavet af en delikat, blød blonde for en optimeret bærekomfort, og så har det små detaljer fordelt på BH’en og hofteholderen. Du kommer til at elske dette sæt og dets sarte lavendelfarve, der er så smuk, at det næsten ikke er til at tro på.

Tag dette fine og charmerende hofteholdersæt på, når du vil skrue op for romantikken i soveværelset. Du kan være helt sikker på, at din partner får svært ved at holde fingrene fra dig, når han først ser dig iført Holly.

Du kan naturligvis også bruge sættets bh og g-streng til hverdagsbrug. Du bestemmer helt selv hvor og hvornår, du vil se fantastisk ud under dit hverdagstøj. På den måde kan du også få endnu mere glæde ud af dit lingerisæt.

For et fuldendt look anbefaler vi, at du kombinerer sættet med nogle strømper til hofteholder. Vi har et bredt udvalg af smukke strømper, som du er mere end velkommen til at udforske her på vores hjemmeside.

Fantastiske Fordele: 

  • Delikat og smukt design.
  • Fremhæver din kvindelige figur.
  • Inkluderer 3 dele: BH, hofteholder og g-streng.
  • Smuk blonde i en sart lavendel farve.
  • Justerbare seler.
  • Blødt og elastisk materiale: (90% polyamid, 10% elastan).

Størrelsesguide

Størrelsesguide til mærket Kissable. (Mål i cm)

S/M L/XL
EUR 36/38 40/42
UK 8/10 12/14
Hofte 92-99 100-107
Talje 65-72 73-80
Bryst 86-93 94-101