Obsessive Lovica Strømper Rød

99,00 kr.

Flotte og sexede strømper til hende fra Obsessive. Fremhæver dine ben på en uimodståelig måde!

✔️ Hurtig levering
✔️ Fragt fra 29,-
✔️ Gratis fragt over 499,-

Vis dine ben frem i rødt!

Find din sexede side frem og gør dig klar til en hed aften i soveværelset, når du tager Lovica strømper på. Du kan være stensikker på, at din partner bliver begejstret, når han først ser dig iført disse sexede strømper fra Obsessive.

Strømperne er egnet til hofteholdere, og skal derfor også bruges sammen med andet lingeri, der kan holde dine strømper oppe. Du kan f.eks. se vores udvalg af korsetter & corsager, eller du kan se vores udvalg af smukke hofteholdere.

Strømperne har et rødt blondebånd foroven, som giver strømperne et supersexet udseende, og så kommer resten af strømpen i et gennemsigtigt og nude-farvet materiale, der får dine ben til at se fantastiske ud!

Forestil dig, at du har taget dig et langt, afslappende bad og hopper i sexet lingeri med disse smukke strømper. Du kan være helt sikker på, at du og din partner går en lang og fræk aften i møde. Nogle ville sige, at en investering i lingeri er en investering i forholdet – og vi kan kun være enige. Hold romantikken i live med frækt lingeri.

Fantastiske Fordele: 

  • Sexet og smukt design.
  • Fremhæver dine ben.
  • Flot kombination af nude og rød.
  • Gør dine ben fuldstændig uimodståelige!
  • Lækkert og elastisk materiale: (90% nylon, 10% elastan).

Størrelsguide

Strømpebukser
Obsessive str.  Lår (cm)
S/M 50-55
L/XL 55-60
XXL 60-65