Bestil nu og vi sender i dag ★

Passion Aura Hofteholder Sæt Sort

269,00 kr.

Superflot og yndigt hofteholdersæt fra det lækre lingerimærke, Passion. Du kommer til at se fantastisk ud i dette sorte og pikante sæt.

✔️ Hurtig levering
✔️ Fragt fra 29,-
✔️ Gratis fragt over 499,-

Passion Aura Hofteholder Sæt Sort: Elegant hofteholdersæt til hende 

Med Aura hofteholdersæt fra Passion kan du være helt sikker på, at der bliver skruet op for temperaturen i soveværelset. Dette sæt fremhæver dine kvindelige kurver på en supersexet og attraktiv måde, som gør det umuligt for din partner at modstå dig. Du kan godt glæde dig til masser af timers hed erotik, når du har dette sæt på.

Sættet er helt perfekt til intime stunder i soveværelset. Det har aldrig været så nemt at forføre din partner, og det bliver kun et spørgsmål om tid, før han beder dig om at tage Aura på igen.

Du kan naturligvis også bruge dette sæt til hverdag, eller hvis du vil tilføje lidt ekstra spænding til dit festoutfit. Du vælger helt selv hvor og hvornår, du vil bære dette skønne sæt. Du undlader bare at tage hofteholderen på, og så har du et superfint og lækkert undertøjssæt.

For et fuldendt look anbefaler vi, at du kombinerer sættet med nogle frække strømper til hofteholder. Vi har masser af spændende og flotte muligheder her på hjemmesiden, som du er mere end velkommen til at udforske.

Fantastiske Fordele: 

  • Feminint og yndigt blondehofteholdersæt.
  • Fremhæver dine kvindelige kurver.
  • Sort, diskret farve.
  • Perfekt til intime stunder i soveværelset.
  • Kan bæres til hverdag og/eller under dit festoutfit.
  • Inkluderer hofteholder, bh og g-streng.
  • Lækre materialer: (75% polyester, 15% polyamid, 10% elastan).

Størrelsesguide

S / M L / XL XXL / XXXL
Højde 158-164 164-170 170-172
Buste A-C B-D C-E
Talje 60-72 72-84 84-96
Hofte 88-100 100-112 112-124

vaskemærke