Bestil nu og vi sender i dag ★

Passion Blake Hofteholder Sæt Sort

269,00 kr.

Superfint og frækt hofteholdersæt til hende fra Passion. Hvis du gerne vil se fantastisk ud, så skal du ikke lede længe – Blake er det helt rigtige til dig!

✔️ Hurtig levering
✔️ Fragt fra 29,-
✔️ Gratis fragt over 499,-

Passion Blake Hofteholder Sæt Sort: Superfeminint hofteholdersæt til hende! 

Blake hofteholdersæt er perfekt til hende, der gerne vil forføre sin udkårne. Med dette hofteholdersæt kan du være helt sikker på, I får en fantastisk aften sammen, som I sent vil glemme.

Den matchende bh og hofteholder er i lavet i en skøn kombination af transparent og mat materiale, der ser fuldstændig forrygende ud! Med et spændende mønster og flotte udskæringer er du garanteret en skøn hofteholder, som din partner kommer til at elske at se dig bære.

På bh’en er der en fin detalje mellem brysterne, som sætter ekstra fokus på dine attributter. Den søde sløjfe tilføjer også et feminint touch til dette sæt, som gør dig mere uimodståelig!

Dette sæt er perfekt at bruge til intime stunder i soveværelset, men kan naturligvis også bruges til hverdags- eller festbrug. Hvis du ønsker at bruge dette sæt til hverdag eller andet, så undlader du bare at tage hofteholderen på og benytter sættets bh og g-streng.

For et fuldendt look anbefaler vi, at du kombinerer sættet med nogle strømper til hofteholder. Vi har et bredt udvalg af sexede strømper, som du er mere end velkommen til at udforske her på vores hjemmeside.

Fantastiske Fordele: 

  • Feminint og yndigt design.
  • Fremhæver din kvindelige figur.
  • Perfekt til intime stunder i soveværelset.
  • Kan bruges til hverdags- eller festbrug.
  • Charmerende detaljer.
  • Inkluderer hofteholder, bh og g-streng.
  • Skønne materialer: (75% polyester, 15% polyamid, 10% elastan).

Størrelsesguide

S / M L / XL XXL / XXXL
Højde 158-164 164-170 170-172
Buste A-C B-D C-E
Talje 60-72 72-84 84-96
Hofte 88-100 100-112 112-124

passion haandvask