Bestil nu og vi sender i dag ★

Passion Hagar Bodystocking Sort

349,00 kr.

Superfræk bodystocking fra det lækre lingerimærke, Passion. Er du klar til en hed aften med din partner?

✔️ Hurtig levering
✔️ Fragt fra 29,-
✔️ Gratis fragt over 499,-

Passion Hagar Bodystocking Sort: Forførende bodystocking til hende! 

Hagar Bodystocking er perfekt til den modige kvinde, der tør at vise sin krop frem. Med denne body er der ikke overladt meget til fantasien, men det gør den kun endnu frækkere! I en spændende kombination af gennemsigtigt materiale samt fængslende udskæringer og stropper er du garanteret en skøn bodystocking, der med garanti vil gøre din partner ør af lyst.

Denne body har bøjlekopper, hvilket betyder, at dine bryster får et løftet look. Med Hagar er der gået all-in på at fremhæve dine vidunderlige former. Foran er denne body nærmest formet som en v-linje, som får din torso til at fremstå længere og slankere og bagpå går den ind som en g-streng, som virkelig fremhæver dine baller.

Denne body er særdeles ideel til fræk forførelse i soveværelset, men kan også bruges andetsteds. Vi anbefaler dog, hvis du skal bruge den til f.eks. festbrug, at du bærer en bh indenunder for et mere sofistikeret og passende udseende. Hvis du derimod vil bære den til jeres erotiske aftener, så anbefaler vi, at du prøver nogle selvsiddende strømper sammen med. Dette vil virkelig sætte prikken over i’et. Vi har masser af spændende strømper på vores hjemmeside, som du er mere end velkommen til at udforske.

Fantastiske Fordele: 

  • Supersexet og fængslende bodystocking!
  • Flotte udskæringer.
  • Gennemsigtigt materiale – for et frækt udseende.
  • Fremhæver dine vidunderliger kurver.
  • Forlænger din torso og har en slankende effekt.
  • Fantastisk materiale: (75%, polyester, 15% polyamid, 10% elastan).

Størrelsesguide

S / M L / XL XXL / XXXL
Højde 158-164 164-170 170-172
Buste A-C B-D C-E
Talje 60-72 72-84 84-96
Hofte 88-100 100-112 112-124

vaskemærke