Passion Hana Chemise i Rød og Sort

Original price was: 349,00 kr..Current price is: 174,50 kr..

Skøn og charmerende chemise fra det lækre lingerimærke, Passion. Perfekt til intime nætter med din udkårne.

✔️ Hurtig levering
✔️ Fragt fra 29,-
✔️ Gratis fragt over 499,-

Sikke en skønhed! 

Med Hana hersker der ingen tvivl – du kommer til at se fantastisk ud! Denne chemise har en skøn kombination af mat- og blondemateriale, som virkelig bliver fremhævet af de røde og sorte farver.

Foran, på denne bedårende chemise, er der skønne, sorte blonder formet i en nærmest T-form henover brystet og ned langs maven. Blonderne er gennemsigtige og overlader ikke meget til fantasien, men uden at gå på kompromis med sin femininitet. Mellem brystet sidder der en stor sløjfe i rød, som tilføjer et ekstra spændingselement til denne frække sag og forneden finder du flotte flæser, som virkelig binder hele outfittet sammen.

Denne chemise er perfekt at bruge til intime stunder i soveværelset. Du kan være helt sikker på, at din partner kommer til at elske at se dig stå iført Hana, og at I vil få masser af dejlige stunder sammen, når du har denne frække sag på. Vi anbefaler, at du prøver nogle selvsiddende strømper sammen med denne chemise for virkelig at sætte prikken over i’et. Vi har masser af skønne strømper her på vores hjemmeside, som du er mere end velkommen til at udforske.

Fantastiske Fordele: 

  • Skøn kombination af mat- og blondemateriale.
  • Flotte farver i rød og sort.
  • Skøn detalje mellem brysterne.
  • Perfekt til intime stunder i soveværelset.
  • Dejligt materiale: (88% polyamid, 12% elastan).

Størrelsesguide

S / M L / XL XXL / XXXL
Højde 158-164 164-170 170-172
Buste A-C B-D C-E
Talje 60-72 72-84 84-96
Hofte 88-100 100-112 112-124

vaskemærke