Passion Haya Hofteholder Sæt Sort

409,00 kr.

Feminint og lækkert hofteholdersæt fra det skønne lingerimærke, Passion. Du kommer til at se fuldstændig fabelagtig ud i Haya!

✔️ Hurtig levering
✔️ Fragt fra 29,-
✔️ Gratis fragt over 499,-

Feminine detaljer til dig! 

Med Haya hofteholdersæt kan du være stensikker på, at din kvindelighed bliver fremhævet. I en skøn kombination af spændende udskæringer og flotte blomsterblonder vil du komme til at ligne en million. Superflot 3-delt sæt med bh, g-streng og hofteholder.

Haya er ideel til dig, der gerne vil piske en erotisk stemning op i soveværelset. Når din partner ser dig stå iført dette charmerende og indbydende sæt, vil det blive svært at holde fingrene væk fra dig. I kommer til at få en aften, I sent vil glemme!

Du kan naturligvis også bruge dette sæt til almen brug, eller når du skal i byen. Du lader blot være med at tage hofteholderen på, og så er du stadset godt ud indenunder dit hverdags- og/eller festtøj.

For virkelig at sætte prikken over i’et anbefaler vi, at du kombinerer dette sæt med nogle strømper til hofteholdere. Vi har masser af skønne muligheder her på hjemmesiden, som du er mere end velkommen til at udforske.

Fantastiske Fordele: 

  • Charmerende og feminint udseende.
  • Flotte udskæringer.
  • Perfekt til fræk forførelse i soveværelset.
  • Kan også bæres til hverdags- og festbrug.
  • Skønne materialer: (85% polyamid, 10% elastan, 5% polyester).

Størrelsesguide

S / M L / XL XXL / XXXL
Højde 158-164 164-170 170-172
Buste A-C B-D C-E
Talje 60-72 72-84 84-96
Hofte 88-100 100-112 112-124

vaskemærke