Bestil nu og vi sender i dag ★

Passion Lovelia Kimono Hvid

599,00 kr.

Skøn kimono i hvid. Perfekt til dig, der vil gøre morgenen endnu bedre!

✔️ Hurtig levering
✔️ Fragt fra 29,-
✔️ Gratis fragt over 499,-

Gør din morgen bedre

Med Lovelia kimono fra Passion kan du være helt sikker på, at du kommer i den helt rigtige morgenstemning. Denne kimono har lange ærmer med flotte detaljer, og så binder du den rundt om taljen. Med denne skønne sag er der fokus på dine kvindelige former, og vi vil vædde med, at du kommer til at se uimodståelig ud!

Det har aldrig været bedre at få sin morgenkaffe, når du står iført Lovelia – og din partner vil med garanti elske synet. Forestil dig, at du tager denne kimono på en lørdag eller søndag morgen, og din udkårne står i køkkenet og tager en tår af sin morgenkaffe. Du kan være helt sikker på, at han glemmer alt om sin kaffe og får travlt med at give dig opmærksomhed!

Med sit transparente stof er der ikke overladt meget til fantasien, men du kan selvfølgelig kombinere denne frække sag med andet lækkert lingeri. Passion har lavet flere lingeridele i denne serie, så hvis du virkelig vil sætte prikken over i’et, så kan du prøve at kombinere denne kimono med f.eks. en superfræk bodystocking.

Fantastiske Fordele: 

  • Superfrækt og elegant look.
  • Gør enhver morgen bedre!
  • Kan bruges sammen med andet lingeri.
  • Lange ærmer med skønne detaljer.
  • Bindes rundt om taljen – for et fremhævet look.
  • Skønne materialer: (85% polyamid, 10% elastan, 5% polyester).