Bestil nu og vi sender i dag ★

Passion Mia Hofteholdersæt

359,00 kr.

Sensuelt og feminint hofteholdersæt til hende fra Passion. Er du klar til at overraske din partner?

✔️ Hurtig levering
✔️ Fragt fra 29,-
✔️ Gratis fragt over 499,-

Sensuelt hofteholdersæt til hende

Med Mia fra Passion får du et superfint og sensuelt hofteholdersæt, der får selv den mest uskyldige kvinde til at se fræk ud. I skøn kombination af blonder og smukke udskæringer er du garanteret et vidunderligt sæt, der fremhæver det allerbedste ved dig. Derudover er Mia fremstillet i delikat mikrofiber og allergivenlige materialer, så du får lyst til at tage dette outfit på igen og igen.

Dette 3-delte sæt indeholder en hofteholder, bh og g-streng, som fungerer perfekt til fræk forførelse i soveværelset. Dette sæt er også oplagt at bruge til bryllupsnatten, men kan naturligvis også bruges til hverdags- og/eller festbrug. Du skal blot undlade at tage hofteholderen på, og så har du et superfint undertøjssæt, der kan pryde hvilket som helst outfit!

Uanset hvornår du vælger at bære Mia, så kan vi garantere, at din partner blive ellevild, når han ser dig iført dette sæt. Hvis du vælger at bære dette sæt til intime stunder i soveværelset, anbefaler vi, at du kombinerer sættet med nogle strømper til hofteholdere. Vi har masser af spændende muligheder her på vores hjemmeside, som du er mere end velkommen til at udforske.

Fantastiske Fordele: 

  • 3-delt sæt.
  • Justerbare stropper.
  • Allergivenligt.
  • Skønne blonder – for et feminint look.
  • Spændende uskæringer.
  • Behageligt og lækkert materiale: (85% polyester, 10% elastan, 5% polyamid).

Størrelsesguide

S / M L / XL XXL / XXXL
Højde 158-164 164-170 170-172
Buste A-C B-D C-E
Talje 60-72 72-84 84-96
Hofte 88-100 100-112 112-124

vaskemærke