Zado Læder Korset Sort

1.349,00 kr.

Sexet korset i et råt look med mange lækre detaljer fra Zado. Perfekt til kvinden, der kan lide at have kontrol.

✔️ Hurtig levering
✔️ Fragt fra 29,-
✔️ Gratis fragt over 499,-

Til fræk leg i soveværelset!

Vil du gerne se fræk ud i lingeri med høj kvalitet? Så bør du prøve dette sexede korset fra Zado. Man kan næsten fornemme på billedet, hvor meget der er kræset omkring dette pikante korset.

Dette korset er perfekt til kvinden, der ikke er bange for at vise, at hun tør at tage initiativ. Måske er du kvinden, der gerne vil bestemme over din partner? Du får ikke et bedre outfit til at vise det! Det bliver så hot.

Korsettet er lavet i nappalæder (uden foring, vegetabilsk garvet) med flotte syninger. Derudover finder du en lynlås i fuld længde og fire spænder foran og fræk snøring bagpå. Der er dog et stykke materiale, der kan placeres under snøringen eller foldes tilbage, så kun snøringen vises.

For et fuldendt look anbefaler vi, at du kombinerer sættet med nogle strømper til hofteholder. Vi har et bredt udvalg af smukke strømper, som du er mere end velkommen til at udforske her på vores hjemmeside.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og kinky design.
  • Fremhæver din kvindelige figur.
  • Fokus på et “råt” look.
  • Sexede detaljer.
  • Justerbare bh-stropper.
  • Justerbare og aftagelige stropper.

Størrelsesguide

Korsetter (angivelser i cm)

International S M L XL 2XL 3XL
Taljemål 65-73 74-81 82-90 91-102 103-114 115-128
Korsetstørrelse 56 66 76 86 96 106

Korsetter egner sig til taljereduktion og er angivet i minimale snørevidder, dvs. smallere kan du ikke snøre korsettet. Vores anbefaling: Mål dit taljemål og træk 10 cm fra; denne værdi giver den anbefalede korsetstørrelse i cm.